Mijn account

Houten Wandpaneel Kuzai – Bruin mangohout – 60×90 cm

 159,00 incl BTW

Een modern wandpaneel met een abstract patroon. Dit mangohouten paneel heeft een bruine kleur voor een warme uitstraling. De wanddeco heeft een afmeting van 60x90x3 centimeter en kan zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden.

Wanddecoratie Kuzai Bruin

Dit houten wandpaneel past perfect in een modern interieur. Het bruine wandpaneel van By-Boo geeft jouw woonkamer een warme uitstraling.

Hout is een natuurlijk product, waardoor het materiaal kan gaan werken in een nieuwe omgeving. Voorkom dat het hout kromtrekt, door een luchtvochtigheid van minimaal 50% en maximaal 75% na te streven. Je kunt hiervoor luchtbevochtigers gebruiken of een paar waterbakjes aan de verwarming hangen. Let op met airconditioners, deze kunnen een negatief effect veroorzaken!

Wanddeco Kuzai Bruin

Het bruine mangohout en de vormgeving geeft de woonaccessoire een speelse en toch rijke uitstraling. De wanddeco kan zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. Naast de bruine kleur, is dit wandpaneel ook verkrijgbaar in naturel en zwart.

  • Lengte: 60 cm
  • Hoogte: 90 cm
  • Dikte: 3 cm

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over deze en vergelijkbare wanddecoratie, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel in Veldhoven. Daarnaast kun je ons telefonisch en per mail ook bereiken.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.