Mijn account

Relax fauteuil Lisa

 2.399,00 incl BTW

Relax fauteuil Lisa

Een comfortabele fauteuil inclusief duomotor, dus snoerloos, die geheel in relax stand kan worden gezet. Het unieke van deze fauteuil is dat dit model armleuningen heeft. Deze relax fauteuil is verkrijgbaar in verschillende materialen en met verschillende opties: Kantel (hartwagen), sta-op, verwarming, lendekussen, elektrische lendepomp, elektrische topswing en verschillende poten. Voor prijzen van deze opties, contacteer Sfeervol Wonen.

Let op: De vermelde prijs van de Lisa relax fauteuil betreft de prijs van het showroommodel in Concrete leder en heeft een duomotor. De definitieve prijs is onder andere afhankelijk van de materiaal keuze. Kijk voor de vanaf-prijzen in de onderstaande tabel of kom langs in onze winkel.

Afmetingen Lisa fauteuil

  • Zitbreedte: 50 cm
  • Zithoogte: 44 cm (small) / 47 cm (medium) / 50 cm (large)
  • Zitdiepte: 55 cm
  • Rugleuning hoogte: 77 cm
  • Totale breedte: 64 cm
  • Totale diepte: 82 cm

Opties zijn: lendekussen, stoelverwarming, elektrische lendepomp, elektrische topswing, kantel (hartwagen) en sta-op. Deze fauteuil kan maximaal 130 kg dragen.

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over onder andere de verschillende mogelijkheden qua materialen, staan onze medewerkers voor u klaar in de winkel in Veldhoven.

[ux_price_table title=”Vanaf-prijs” price=”€2.180″ description=”Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.” featured=”true”]

Hieronder vind u de vanaf-prijzen per materiaalgroep betreft de Lisa relax fauteuil. Let op: deze vanaf-prijs is gebaseerd op een stoel met standaard voet en duomotor zonder extra opties. Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden. Bezoek onze winkel voor meer informatie en een impressie van alle materialen.

Prijsindicatie Lisa relax fauteuil, in

Stof

[bullet_item text=”S: €2.180″]

Leder

[bullet_item text=”E: Microleder, Bull, Essenza en Yacht: €2.229″]

[bullet_item text=”H: Hermes: €2.264″]

[bullet_item text=”K: Kenia/Vintage, Rebound, Granada/Toledo en Coach: €2.299″]

[bullet_item text=”C: Chill-line, Concrete, Outback en Vegas: €2.399″]

[bullet_item text=”CR: Croco : €2.497″]

[/ux_price_table]