Mijn account

Eettafel Aron – Zwart

 899,00 incl BTW

Eettafel Aron – Zwart

De opvallende vormgeving van deze stijlvolle eettafel maakt deze tafel uniek. De tafel heeft een opvallende dichte poot. In combinatie met het verjongde tafelblad krijgt deze tafel een unieke uitstraling. De tafel is verkrijgbaar in verschillende vormen: rond, ovaal en vierkant met afgeronde hoeken. Bekijk de foto’s voor een impressie van alle modellen.

Let op: De weergegeven prijs betreft het ronde model van 130 cm doorsnee. Voor de overige prijzen, kom langs in onze winkel of neem contact op.

Eetkamertafel zwart Mangohout

De combinatie van het afgeronde tafelblad met de dichte poot geeft het meubelstuk een rijke uitstraling. Het blad is gemaakt van zwart gelakt mangohout, waardoor de natuurlijke kenmerken van het hout zichtbaar blijven. Hierdoor heeft de tafel een zachte uitstraling.

Door de vormgeving heeft deze eettafel, van Eleonora, een speelse uitstraling, zonder druk te ogen.

Hout is een natuurlijk product, waardoor het materiaal kan gaan werken in een nieuwe omgeving. Voorkom dat het hout kromtrekt, door een luchtvochtigheid van minimaal 50% en maximaal 75% na te streven. U kunt hiervoor luchtbevochtigers gebruiken of een paar waterbakjes aan de verwarming hangen. Let op met airconditioners, deze kunnen een negatief effect veroorzaken!

Afmetingen tafel

Deze prachtige eetkamertafel is verkrijgbaar in verschillende modellen:

  • Rond: ⌀130 x 76 cm
  • Ovaal: 200 x 110 x 76 cm, 250 x 110 x 76 cm en 300 x 110 x 76 cm
  • Vierkant: 150 x 150 x 76 cm

De tafel is daarnaast ook in bruin verkrijgbaar.

Het tafelblad kun je schoonmaken met een licht vochtige doek. De maximale draagkracht van deze tafel is 50 kg.

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over de collectie Aron tafels en andere eetkamertafels, staan onze medewerkers voor u klaar in de winkel in Veldhoven.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.