Mijn account

Eettafel Tabassum 220 x 100 cm

 949,00 incl BTW

Eettafel Tabassum 220 x 100 cm

De opvallende vormgeving van deze stijlvolle eettafel maakt deze tafel uniek. De tafel heeft een licht ovaal afgerond tafelblad. In combinatie met de ronde poten en het verjongde tafelblad krijgt deze tafel een lichte uitstraling.

Eetkamertafel gerecycled teakhout

De combinatie van het afgeronde tafelblad met de ronde poten geeft het meubelstuk een rijke uitstraling. Het blad is gemaakt van gerecycled gelakt teakhout, waardoor de natuurlijke kenmerken van het hout zichtbaar blijven. Hierdoor heeft de tafel een zachte uitstraling.

Door de vormgeving heeft deze eettafel, van Eleonora, een speelse uitstraling, zonder druk te ogen.

Hout is een natuurlijk product, waardoor het materiaal kan gaan werken in een nieuwe omgeving. Voorkom dat het hout kromtrekt, door een luchtvochtigheid van minimaal 50% en maximaal 75% na te streven. U kunt hiervoor luchtbevochtigers gebruiken of een paar waterbakjes aan de verwarming hangen. Let op met airconditioners, deze kunnen een negatief effect veroorzaken!

Afmetingen tafel

Deze prachtige eetkamertafel is in de volgende afmeting verkrijgbaar:

  • Lengte: 220 cm
  • Breedte: 100 cm
  • Hoogte: 78 cm

De tafel is daarnaast ook in 300 en 260 cm lang verkrijgbaar.

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over de collectie Tabassum tafels en andere eetkamertafels, staan onze medewerkers voor u klaar in de winkel in Veldhoven.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.