Mijn account

Salontafel set van 2 Organus zwart

 499,00 incl BTW

Salontafel set van 2 Organus zwart

De salontafel set Organus heeft, zoals de naam al zegt, een organische vorm. De zachte rondingen van de Organus-tafels zijn gebaseerd op natuurlijke vormen. Het afgeronde blad is gemaakt van zwart teak hout. De pootjes zijn van zwart metaal. Deze salontafel set is ook verkrijgbaar in naturel kleur.

Teak houten koffietafel

De set van 2 salontafels kunnen op verschillende manieren, in vloeiende combinaties, neergezet worden. Hierdoor krijgt je interieur een retro uitstraling. Dit meubelstuk heeft een speelse uitstraling door de combinatie van de vormgeving en materialen.

Hout is een natuurlijk product, waardoor het materiaal kan gaan werken in een nieuwe omgeving. Voorkom dat het hout kromtrekt, door een luchtvochtigheid van minimaal 50% en maximaal 75% na te streven. U kunt hiervoor luchtbevochtigers gebruiken of een paar waterbakjes aan de verwarming hangen. Let op met airconditioners, deze kunnen een negatief effect veroorzaken!

Afmetingen salontafel 

  • Lengte: 69 / 83 cm
  • Breedte: 35 / 40 cm
  • Hoogte: 51 / 61 cm
Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over onder andere deze set van 2 salontafels en andere salontafels uit onze collectie, staan onze medewerkers voor u klaar in de winkel in Veldhoven.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.